Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Σκληρή απάντηση Πεταλωτή στον Γαβριήλ του ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί το επίσημο ΠΑΣΟΚ να ποιεί την νήσσαν άλλα τα στελέχη που υπηρέτησαν στην κυβέρνηση Παπανδρέου, βγαίνουν μπροστά και  υπερασπίζονται την υποψηφιότητα Καμίνη.
Έτσι,  ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. «απάντησε» στον νεαρό υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη για τα όσα λέει για τον σημερινό δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, χαρακτηρίζοντάς τον «εκλεκτό» του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου,

«Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα, με ταχύρρυθμα μαθήματα αλαζονείας και σκουρλετικές φτηνιάρικες ατάκες, προφανώς αδυνατεί να κατανοήσει ότι το ΠΑΣΟΚ του 2010, με ποσοστό πολλαπλάσιο από αυτό που έχει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκανε κομματικές επιλογές», λέει, θυμίζοντας την «ανατροπή» που έκαναν οι πολίτες, ψηφίζοντας Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, τους οποίους και χαρακτηρίζει «υποψηφιότητες πραγματικά υπερκομματικές, με χαρακτηριστικά μεταρρυθμιστικά, προοδευτικά, ανεξαρτησίας, σοβαρότητας». Μιλά για πραγματικούς «υπηρέτες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» και μάλιστα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, χωρίς κομματικό καπέλο, έπαρση και εξαρτήσεις…

Ο πρώην υπουργός δεν διστάζει να στηλιτεύσει ακόμα «παραληρήματα αλά Δούρου», όπως περιγράφει τις γνωστές δηλώσεις της περί αντιμνημονιακού μαζέματος σκουπιδιών, κυρίως όμως τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ σε Δήμους και Περιφέρειες που εκτιμά ότι δεν απέχουν από το παρελθόν, αφού οι επιτελείς του λειτουργούν ακόμα με λογικές του 3%. «Η δήθεν καθαρότητα σε επίπεδο αυτισμού», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.