Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ξενογιαννακοπούλου: Kαιρός του σπείρειν, καιρός του θερίζειν...

Καιρός του σπείρειν, καιρός του θερίζειν... αφού κατέστησαν το εναπομείναν και μόνο κατ'όνομα πλέον ΠΑΣΟΚ παράρτημα της Κεντροδεξιάς και συνιστώσα της σκιάς του... αφού λοιδόρησαν τα στελέχη που αντιτάχθηκαν στη μετάλλαξη του Κινήματος και κατηγόρησαν την κοινωνική βάση και τους ψηφοφόρους που τους γύρισαν την πλάτη... τώρα επιχειρούν εναγωνίως να θέσουν εκβιαστικά προεκλογικά διλήμματα στον λαό. Δεν βρίσκουν όμως ακροατήριο, γιατί το μόνο υπαρκτό δίλημμα που αφορά τους πολίτες είναι αν θα ανοίξει μια νέα προοπτική που θα σπάσει τον φαύλο κύκλο της αδιέξοδης πολιτικής της συγκυβέρνησης στη χώρα μας και του νεοφιλελευθερισμού στην Ευρώπη.
    

1 σχόλιο:

  1. Βλέπω απίθανο να μπορεί ο οποιοσδήποτε πρωθυπουργός( εφόσον παραμένει στην Ευρώπη) να μπορεί να εφαρμώσει διαφορετική πολιτική απο την υπαγορευόμενη.Οι ψηφοφόροι της κοινωνίας μας όμως αρέσκοντε στο να ακούν οτι θέλουν.Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές που θα αναλάβει ο Τσίπρας και θα του υπαγορευτεί η πολιτική.Θα επιστρέψουν οι φυγάδες εγκαταλείποντας τον <> Τσίπρα που δεν είναι κατα συνείδηση...απλά έχει άγνοια και αισιοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.