Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

smartpost: Τα φασιστοειδή ερπετά να μη πιάνουν στο στόμα τους το όνομα Παπανδρέου!

Ανθρωπάκια κατώτερης υπόστασης και αξίας που ενστερνίστηκαν απόψεις διαίρεσης, διαχωρισμού  και διαλογής των συνανθρώπων μας με βάση το χρώμα, το φύλλο ή την καταγωγή δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εκφέρουν από το μολυσμένο στόμα τους το όνομα «Παπανδρέου» που είναι ταυτισμένο στη συνείδηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού με τις αρχές της δημοκρατίας, της ισότητας, της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του διεθνισμού. του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της ειρηνικής συνύπαρξης όλων μέσα σε κοινωνία αξιών και ελευθερίας.

Ανθρωπάρια που ξεπούλησαν την συνείδηση τους και πέρασαν τα «ανθρώπινα» ένστικτά τους μέσα από τη …μηχανή του κιμά, συμπράττοντας έστω και ως ηθικοί αυτουργοί, σε εγκληματικές ενέργειες κατά συνανθρώπων μας ή επιβραβεύοντας μαζικούς δολοφόνους και παρανοϊκούς της ιστορίας, μόνο και μόνο για μια έμμισθη κομματική θέση ή για πρόσκαιρη δόξα, απαγορεύεται να πιάνουν στο στόμα τους ειδικά το ονοματεπώνυμο του ανθρώπου που ένωσε τους Έλληνες κλίνοντας οριστικά τις πληγές του εμφυλίου κι έδωσε μεγάλες μάχες σε διεθνές επίπεδο υπέρ των αδυνάτων, με όσες βέβαια δυνάμεις διέθετε κι όση επιρροή του αναλογούσε.

Ακόμα κι αν κάποιοι από αυτούς τους όψιμους «ευσυγκίνητους» μετανόησαν για τις μέχρι πρόσφατα ελεεινές  απόψεις τους και ακόμα αθλιότερες πράξεις και …παρέες τους, είναι προτιμότερο να βυθιστούν στη σιωπή, αναλογιζόμενοι την συνευθύνη και συναυτουργία τους στην οριστική απώλεια συνανθρώπων μας και άλλων θυμάτων της βίας τους αλλά και στον τραυματισμό ψυχών και συνειδήσεων που συνετέλεσαν ως συνεργάτες και συμμετέχοντες στην εξάπλωση ενός ορυμαγδού μίσους και μισαλλοδοξίας μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Ας σαπίσουν επιτέλους σιωπηλοί μέσα στις τύψεις και τις φοβίες που οι ίδιες οι πράξεις και οι ενέργειες τους προκάλεσαν.

www.smartpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.